OBD til JavaME

Vi tilbyder også MobilScan til 'klassiske' telefoner, som understøtter JavaME (også kaldet J2ME). Har du ikke en Android telefon, kan dette være et udmærket alternativ.

Da udvalget af disse telefoner er temmelig stort, og da de enkelte producenter har lidt forskellige fortolkninger af de bagvedliggende standarder, kan vi desværre ikke garantere, at MobilScan virker på præcis din telefon.

Din telefon skal understøtte CLDC 1.1, MIDP 2.0, samt JSR-82. Søg på hjemmesiden for producenten af din telefon efter disse informationer.  Vi fraråder telefoner med en skærmstørrelse mindre end 320x240.

Eksempler på telefoner som virker er Nokia 6500, Nokia 5800, Sony Ericsson, W910 og SonyEricsson G700.

Bemærk, at udgaven til JavaME telefoner i store træk har de samme funktioner som udgaven til Android telefoner, men ikke fuldt ud. Skærmbillederne er også anderledes.


MobilScan OBD består af en gratis software app til din telefon og en MobilScan OBD Bluetooth adapter, som du kan købe hos os.

Flere detaljer her. Bemærk, at den beskrivelse omhandler Android-udgaven, og at der er forskelle i udseende og funktion mellem Android og JavaME udgaverne.

NB! MobilScan softwaren er gratis, men da vi prøver at få lidt af vores investering hjem igen, så skal du bruge en MobilScan OBD adapter købt hos os.
Hvis du allerede er MobilScan kunde, kan du formodentlig bruge din eksisterende adapter.

Step 1.

Download programmet ved at klikke på linket nedenfor.

Brug derefter det program, der fulgte med din telefon (OVI Suite, PC companion, ...) til at installere programmet på din telefon.

 

Klik her for at downloade programmet til din PC.

Hvis du læser dette i browseren på din telefon, kan du også klikke her. Så skulle programmet blive installeret på din telefon.

På nogle telefoner kan du også sende det downloadede program til din telefon via Bluetooth.

Step 2.

Køb Mobilscan OBD adapter.

Vi sælger MobilScan OBD adapteren for

499,- + 35,- i forsendelsesgebyr,
ialt 534,- DKR

Klik på knappen nedenfor for at bestille din adapter:

Handelsbetingelser